tandenbleken

sliedrecht b.v.
tandenbleken
Tanden bleken bij TTL Sliedrecht

                                 Nite White®  ACP


DE FORMULE MET AMORFE DEELTJES VOOR MINIMALE GEVOELIGHEID
De gepatenteerde  technologie met calciumfosfaat en het  bewezen
effectieve kaliumnitraat zorgen samen voor een  aanzienlijke
vermindering van de tijdelijke gevoeligheid, een  gladder  en
glanzender tandglazuur en minder terugkleuring.ZELFMENGENDE SPUITTIP Dankzij het  speciaal ontwikkelde automatische mengprincipe is de patiënt zelf in staat  om voor iedere whitening sessie precies de juiste  hoeveelheid verse  gel af te meten.

HOGE VISCOSITEIT Hecht zich beter  aan de tanden en blijft goed  in de trays tijdens  het  gebruik.

GEPATENTEERD DUBBEL RESERVOIR Scheidt het  calcium  en het fosfaat  tot het moment van gebruik: gegarandeerde stabiliteit, groter  gemak  en comfort voor de patiënt.

DRAAGBARE ETUI
Voor het  handig  opbergen van de spuitjes en de mengtips.
ERVAAR TAKE-HOME WHITENING
MET VERMINDERDE GEVOELIGHEID
EN EXTRA GLANS

De gepatenteerde  technologie met calciumfosfaat van Nite White ACP en het bewezen effectieve kaliumnitraat zorgen samen voor:
• duidelijke vermindering van de tijdelijke gevoeligheid
• een  beduidend gladder  en glanzender tandglazuur
• aanzienlijk minder  terugkleuringNite White ACP geeft  patiënten een stralende glimlach met  meer glans. Tandglazuur  bestaat bijna voor het geheel uit calciumfosfaatmineralen. Het
gepatenteerde amorf  calciumfosfaat van Nite White ACP bindt zich direct aan het tandoppervlak, waar  het microscopisch kleiner scheurtjes en oneffenheden opvult. Dit geeft  het  hele  gebit  een  natuurlijke gladheid  en schitterende glans.

Verder blijkt uit klinische tests dat patiënten 6 maanden na de behandeling met Nite White ACP minder terugkleuring ervaren dan na behandeling met andere take-home whitening producten
.De Verminderde Gevoeligheid van Nite White ACP


Nite White ACP heeft  een  pepermuntsmaak, is verkrijgbaar  in 3 concentraties carbamideperoxide (10%,  16%  en 22%)  en in 3 verpakkingsgroottes (Mini, Standard en Deluxe).

Nite White ACP is verpakt  in handige  spuitjes met het door Discus Dental gepatenteerde dubbele reservoir. Dit garandeert stabiliteit, gemak  en een groter comfortvoor de patiënt.
Anders  dan bij andere middelen om gevoeligheid in de mond  te ver- minderen, hechtten bij de amorf calciumfosfaattechnologie van Nite White ACP de calciumfosfaatkristallen zich snel  aan het  glazuurop- pervlak en aan de binnenkant van de dentinetubuli. Het resultaat is aanzienlijk verminderde gevoeligheid.

Klinische tests tonen aan dat Nite White ACP de intensiteit en de duur van de tijdelijke gevoeligheid na whitening van de tanden aanzienlijk vermindert.

Home

producten

openingstijden

tandenbleken

contact

links